Kontakt

En ny politisk karta? Sverige fram till 2022

Foto: Frankie Fouganthin

Om mig:
Anna Herdy
Född 1983
Boende i Farsta, Stockholm.

Under hösten 2013 och våren 2014 deltog jag i Aftonbladets ledarsidas utbildning för progressiva ledarskribenter. Började skriva ledare i tidningen Flamman i juni 2014. Drev under 2012-2014 tillsammans med mina vänner Clara Lindblom och Annahita Yazdi den feministiska podcasten Vreden. Du kan lyssna på de 14 avsnitten vi gjorde här.

Mellan september 2015 och november 2020 var jag chefredaktör för tidningen Flamman. Tillsammans med mina kollegor gjorde vi att tidningen nådde ut i en betydligt bredare krets och vi uppdaterade tidningens format och form. Vi har gjort poddar, arrangerat samtal, sänt en helt egen valvaka 2018. Under 2017 samlade Flamman in pengar till vår egen webb-tv-studio och utarbetade ett eget format för morgon-tv som vi kallade för Gomorron, vänstern! Jag har i min roll som chefredaktör fått vara en opinionsbildande röst i medielandskapet och har återkommande deltagit i panelen i God morgon, världen! samt TV4 Nyhetsmorgons nyhetspanel.

I december 2020 började jag arbeta på Vänsterpartiets kommunikationsenhet som ansvarig för Vänsterpartiets egna medier-satsning. Om den och vad jag ska göra kan man läsa här: https://www.expressen.se/nyheter/vansterpartiets-tv-satsning-bygger-studio-i-riksdagen/.

Kontakt:
anna.herdy@gmail.com
@annaherdy på Twitter
@jobbannaherdy på Instagram
0735 – 93 33 86

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s